Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Inkognito har et solid team med kjente og erfarne skribenter og innholdsprodusenter i ryggen. Derfor kan vi tilby tekster, reportasjer og lengre artikler om et bredt spekter av temaer knyttet til mat og drikke.

Faste bidragsytere:

Pia Strømstad er journalist og skribent har blant annet vært redaksjonssjef i Mat fra Norge og redaktør av magasinet Bake. Hun skriver om mat, trender og miljø. Pia har skrevet flere bøker og holder presentasjoner, først og fremst for barn, men har også oversatt bøker om mat og –kultur.

Magnus Sjøberg er Inkognitos egen kokk og matstylist. I tillegg til å produsere oppskrifter, lage mat og style til foto for kundene våre, har han gitt ut flere kokebøker. Magnus er også jeger, fisker og lidenskapelig opptatt av råvarer fra naturen rundt oss.

Geir Salvesen er en av Norges mest erfarne vinskribenter. Han har vært fast vinskribent og –anmelder i Aftenposten i 26 år. Geir har reist verden rundt på jakt etter gode viner, mat- og reiseopplevelser og har skrevet 15 bøker om dette. Flere av dem har vunnet priser i Gourmand World Cookbook Awards.

Liora Levi er utdannet sommelier (vinkelner) og er kåret både til Norsk Mester for Vinkelnere (2013) og Nordisk Mester (2012). Hun skriver og holder foredrag om sine tre største lidenskaper; vin, mat og reise.

Robin Syversen er Inkognitos egen tekstforfatter. Han er allsidig og brennende opptatt av musikk, vegetarmat, miljø og helse. Han har bodd flere år i Japan, snakker japansk og skriver blant annet om japanske mat- og drikketradisjoner, om vegetarmat og temaer knyttet til miljø og matproduksjon.

Ann-Christin Hansen er utdannet ernæringsfysiolog og er DNCF-sertifisert coach med fokus på kosthold og ernæring. Hun holder foredrag, blogger og driver med veiledning og har lang erfaring med å motivere og hjelpe folk til å endre kostholdsvaner og å bli bevisst på hva som styrer oss i hverdagen.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

KONTAKT

Bestille oppdrag:

bestilling@inkognito.no

Distribusjon:

distribusjon@inkognito.no

Økonomi / faktura:

iselin@inkognito.no

Inkognito fakturamottak:

faktura@inkognito.no

 

 

ADRESSE

Telefon: 22 12 18 20
Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Postboks: 218 Bogstadveien, 0323 Oslo

© Inkognito AS